Valckenier Groep

Gamma Renault SportRenault MEGANE GT

Renault MEGANE GT

Renault megane-gt - vanaf € 30.325
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Renault MEGANE GTinteresseert me - vanaf

Video

 • Renault Sport

  Renault Sport

  Dynamische lijnen, unieke opvallende LED-verlichting, luchtrooster, achterbumper met dubbele verchroomde uitlaatpijp, diamantvormige 17 of 18 inch "Magny Cours"-velgen ... De Renault MEGANE GT heeft een elegant en resoluut sportief design.

Zoom

twingo-10

Als eerste wagen in zijn klasse met het 4CONTROL-chassis met vier sturende wielen verenigt de Nieuwe Renault MEGANE GT comfort met sportieve prestaties. De 4CONTROL-technologie die onze ingenieurs ontwikkelden, regelt hoe de achterwielen draaien afhankelijk van de situatie. Geniet van het fantastische rijgevoel van Renault Sport!

Maak je passie wakker

motorisation

Energy TCe 205 motor

Ontdek het sportieve temperament van de motor van de Nieuwe Renault MEGANE GT met 4 cilinders en 16 turbokleppen. Onze ingenieurs hebben er de toptechnologie van de autosport in verwerkt. Gun uzelf onmiddellijk rijplezier met het verlaagde verbruik van slechts 6 liter per 100 km in gemengde cyclus*.

‘Multi Change Down’ en ‘Launch Control’

Geniet van de technologieën die door onze Renault-ingenieurs voor de autosport werden ontwikkeld. Dankzij de ‘Multi Change Down’-functie kunt u in één keer meerdere versnellingen lager schakelen zodat u bij het verlaten van een bocht zo efficiënt mogelijk schakelt. Met de ‘Launch Control’ optimaliseert u de vertrektijd vanuit stilstand. Klaar om het stuur over te nemen?

Automatische EDC-versnellingsbak

Bij sportief gebruik zorgt de dubbele koppeling van de automatische versnellingsbak van de Nieuwe Renault MEGANE GT ervoor dat u reeds op voorhand een versnelling hoger of lager kunt schakelen. Zo schakelt u in amper 0,3 seconden over naar een andere versnelling. Bij normaal gebruik zorgt de EDC-versnellingsbak met zijn 7 schakelingen voor comfort, dynamisme en beheerd brandstofverbruik.

Sport R.S.-modus Drive

Een druk op de R.S. Drive-knop en u schakelt onmiddellijk om van de neutrale naar sportieve rijmodus. Zo kunt u naar wens spelen met het reactievermogen van het4CONTROL-chassis, de mapping van de motor en de versnellingsbak, de parameters van de stuurinrichting en de gevoeligheid van de versnellingspedaal. Het is aan u!

Kleuren :

Voornaamste uitrusting

 • GT

  - vanaf € 30.325

 • 4Control-chassis met vierwielsturing

 • Alu 17"-velgen

 • Schakelpeddels achter het stuur

 • LED-koplampen "Pure Vision"

 • Donkergetinte ruiten achteraan


Renault MEGANE GT interesseert me.
Daarom wil ik graag
* :

Uzelf * :

Gewenste datum*

Gewenste uur * :

:

Vestiging * :

Bijkomende gegevens

* Verplichte velden Deze wagen is in voorraad!