Valckenier Groep

Gamma Elektrische wagensRenault KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E.

Renault kangoo-z-e - vanaf € 21.900
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Renault KANGOO Z.E.interesseert me - vanaf

Video

 • Take care by Renault

  Take care by Renault

  Deze Renault KANGOO Maxi Z.E. met 5 zitplaatsen is meer dan een bedrijfswagen. De achterbank van de ludospace Renault KANGOO Maxi Z.E. is voorzien van verstelbare hoofdsteunen en staat garant voor het comfort van uw passagiers.

Zoom

twingo-10

Met de 38 centimeter verlengde Kangoo Maxi en Maxi Z.E. kunt u in de versie 5 plaatsen voorwerpen tot 2,9 meter* vervoeren. Deze modellen zijn tevens leverbaar met vijf plaatsen zodat u niet meer hoeft te kiezen tussen personen- en goederenvervoer. Met vijf personen aan boord beschikt u nog steeds over een nuttig laadvolume van 2,4 m3. Efficiënt!

Het bedrijfsvoertuig anders bekeken

motorisation

Elektrische kracht

Bij Renault creëert innovation nieuwe troeven voor professionals. U wilt de ecologische voetafdruk verlagen en het imago van uw onderneming moderniseren? Profiteer dan van het rijplezier en de stilte van de elektriche motor en de lage gebruikskosten. Stuk voor stuck nieuwe voordelen van Kangoo Z.E.

Beheers uw rijbereik.

Bij normaal gebruik door de klant biedt Kangoo Z.E. een gemiddeld rijbereik van 80 km in winterse klimaatomstandigheden en 125 kilometer normale klimaatomstandigheden. Het reële rijbereik varieert immers naargelang uw snelheid, het profiel van de gebruikte wegen, uw rijstijl en uw gebruik van de verwarming of airconditioning. Om uw actieradius te vergroten, biedt Kangoo Z.E. u verscheidene hulpmiddelen: in de eerste plaats is er de ECO-modus, die de motorprestaties inperkt om het rijbereik te vergroten. Bovendien wordt uw batterij opgeladen telkens u vertraagt, met andere woorden, zodra u uw voet van het gaspedaal haalt (heroplading zichtbaar via de econometer op het instrumentenbord). Vervolgens is er de voorverwarmingsfunctie die u laat genieten van een optimaal thermisch comfort zonder uw batterij aan te spreken door de verwarming of verluchting van uw wagen te programmeren terwijl deze aan het laden is. Het systeem zal nog efficiënter werken wanneer uw auto uitgerust is met een volledige scheidingswand tussen het interieur en de laadzone.

Gemakkelijk opladen

Om uw batterijen op te laden, verbind uw wagen gewoon 6 tot 9 uur (voor een volledige oplaadbeurt) in een openbare laadpaal of een lader op de bedrijfsparking of thuis. Met behulp van Renault R-Link kunt u de laadpalen binnen uw actieradius opzoeken en controleren of ze beschikbaar zijn.

Geniet van een uniek rijplezier

De 100% elektrische Kangoo Z.E. biedt professionele bestuurders een unieke ervaring: een rustgevende stilte tijdens zijn verplaatsingen. Aan het stuur zijn de acceleraties fors dankzij een maximumkoppel van 226 Nm dat steeds onmiddellijk ter beschikking staat. De automatische transmissie zonder schakelovergangen laat u met Nieuwe Kangoo Z.E. rijden zonder erbij na te denken, in alle zachtheid en zonder schokken. De topsnelheid stemt overeen met 130 km/u. Geen lawaai tijdens gebruik, geen emissies*, 100% schoon… Een ingrijpende innovatie.

Optimaliseer uw gebruikskosten

Dankzij het systeem van huurbatterijen beschikt u steeds over een perfect werkende batterij, die ook na verloop van tijd steeds meer dan 75 % van haar oorspronkelijke capaciteit behoudt. De gebruikskosten (inclusief batterijhuur, oplaadbeurten en onderhoud) benaderen die van een vergelijkbaar voertuig met verbrandingsmotor vanaf 15.000 km per jaar en zijn uiterst competitief bij een grotere jaarlijkse afstand. Nieuw: dankzij My Z.E. Inter@ctive kunt u via uw pc vanop afstand een laadbeurt starten als de auto op een laadpunt is aangesloten. Door de laadbeurt te programmeren in de daluren kunt u uw budget optimaal benutten.
* Bij gebruik, uitgezonderd slijtageonderdelen

Kleuren :

Voornaamste uitrusting

 • Kangoo Z.E.

  - vanaf € 21.900

 • ABS met remhulpsysteem

 • Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing

 • Bevestigingsringen (6) in de laadruimte (4 in Compact, 8 in Maxi 2 plaatsen)

 • In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan


 • Maxi 5 plaatsen

 • Zijschuifdeuren links en rechts met opengaande ruit

 • Achterdeuren 180° met verwarmde ruit en ruitenwisserg

 • Ruitjes links en rechts in zijpanelen achteraan

 • Bekleding van de zijpanelen en wielkasten in de laadruimte tot op raamhoogte


Renault KANGOO Z.E. interesseert me.
Daarom wil ik graag
* :

Uzelf * :

Gewenste datum*

Gewenste uur * :

:

Vestiging * :

Bijkomende gegevens

* Verplichte velden Deze wagen is in voorraad!